Ton van der Pal

Ik ben fotograaf-beeldbewerker. Met behulp van photoshop maak ik mijn eigen wereld. Hoewel mijn passie voor fotografie startte ongeveer in 1960 heb ik nooit professioneel geld verdiend met fotografie. Ik ben inmiddels wel semi professioneel bezig met portret en modelfotografie. Lid van fotokring Eemland, de landelijke groep Creatief van de fotobond en twee huiskamerclubjes, één van Power en het modelfotografie groepje SHOOT! Ook ben ik als deelnemer/kunstenaar actief in galerie Absoluut.


De getoonde werken zijn fotografische bewerkingen, formaat en materiaal kunnen achteraf gekozen worden. Bijvoorbeeld 100×100 cm op tuinposter materiaal. (heb ik ook buiten hangen gaat prima) of 40×40 print in lijst.

luiza

Afbeelding 1 van 10

Email: tonvanderpal@gmail.com
Website: www.tonvanderpal.net

Naar de power-amersfoort site

Reacties gesloten.